Du skal bruge en dåse kondenseret mælk (kan købes i de fleste supermarkeder). Først skal du fjerne papiret omkring dåsen. Find så en gryde hvor dåsen kan være i, og fyld den med vand. Put dåsen i gryden og sørg for at vandet dækker hele dåsen. Sæt gryden i kog, når vandet når kogepunktet, skrues ned så den simrer. Lad gryden med dåsen i, simre i 3timer, husk at tjekke at dåsen er dækket af vand under hele processen. Efter de tre timer tager du gryden af kogepladen, tager dåsen op af vandet ( pas på den er meget varm).
Nu skal dåsen køle i minimum 2 timer før den åbnes.
Herefter er den færdig og du kan åbne dåsen og bruge karamellen.
Jeg har brugt den til chokolader i denne mandelgave (som blev vundet af min fantastisk kreative veninde) :)
Men du kan bruge den til ALT du har lyst til - sågar smøre på brød. Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar